Popüler Yayınlar

7 Mayıs 2011 Cumartesi

sosyal medya facebook hakkinda

Facebook
Facebook kitlelerle iletişim kurmanızı ve geliştirmenizi sağlayan mükemmel bir sosyal ağdır. Pek çok kişi Facebook’u kişisel kontakları ve eğlence amaçlı kullanıyor ancak, birçokları için facebook sektör ve iş hedefleri için farkındalık yaratmak amacı ile tercih ediliyor. Hayran sayfası oluşturarak konuya ilgi duyanları, mevcut ve potansiyel müşterileri bu sayfada buluşturmak farkındalık yaratmak için ideal. Şirket farkındalığına sahip olmak bir halkla ilişkiler kampanyası başlatmanın en önemli adımıdır. Alıcılarınız, tedarikçileriniz ve potansiyel müşterilerinizin hizmet ve/veya ürünlerinizden haberdar olması yani sizinle ilgili bilinçli olmaları gerekir. Açılım ve güncellemelerinizin bildirilerek potansiyel kitlenin ürün ve/veya hizmetleriniz konusunda bilgilenmelerini sağlamanız gerekir.

Sosyal Medya harika bir halkla ilişkiler kaynağıdır. Ona uzaktan bakmak yerine avantajlarından faydalanmaya başlayın. Doğru kullanım ile iş alanınız ile ilgili farkındalık oluşturabilir, müşterilerinizin güvenini kazanabilirsiniz. Bunların yanı sıra müşterilerinizle birebir iletişim kurabilir, onların ihtiyaç ve tercihlerini anlayabilir, buna bağlı çözümler geliştirerek markanızı sağlam temellere oturtabilirsiniz.



günümüzde 1 milyardan fazla insan facebooku kullaniyor  ki Türkiye de en fazla facebooku kullanan ikinci ülke işte size fırsat ürünü alarak sizin sitenizi gezen biri bir tusla facebookda paylasacak sizin yazinizi ve yuzlerce hatta binlerce kisiye ulasacak sizin siteniz


Ürünü almak ve ya daha detaylı incelem için buraya tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder