Popüler Yayınlar

7 Mayıs 2011 Cumartesi

web sitesinin önemi nedir?

Teknoloji ilerlediği sürece bilgi alışverişinin en kısa sürede olması önem kazanmaktadır.Buna bağlı olarak internetin önemi ve gerekliliği ön plana çıkmaktadır. Her yere şirketinizle ilgili dokümanları taşıyarak gidemezsiniz, oysa sizin için çok uygunsuz olan bir durumda şirketinizle ilgili dökümanlara ihtiyacınız olabilir; bir web siteniz olduğunda şirketinizle ilgili her şey size bir bilgisayar ve telefon hattı kadar uzaktır.
Web Sitesi'nde amaç, firma kimliğine uygun bir grafik tasarım eşliğinde geniş kitlelere istenilen bilginin ulaştırılmasıdır. Web Siteleri kurumların dünyaya açılan penceresidir. İletişimin önem kazandığı günümüzde, her firmanın bir web sayfası olması neredeyse zorunluluk haline gelmiştir. Teknolojik gelişmelerin artması ile birlikte İnternet, düşük maliyeti ve etkili yapısı ile gözde medya aracı haline dönüşmüştür. Web sayfaları ile geniş bir kitleye hiçbir aracı kullanmadan ulaşmak, kurum imajını güçlendirmek, kurum ile ilgili gelişmeleri ve anında duyurabilmek için kaçınılmazdır.
İnternetteki başarılı bir web sitesi, biçim ve içerik kontrolünü tamamen elimizde tutabilme olanağı sağlar. Hedef kitlesiyle anında ve aracısız iletişim kurulabilir. Yer ve zaman açısından esnek, yeni beklentilere ve ihtiyaçlara cevap verebilen, bugünün dinamizmine uygun bir iletişim aracıdır.

işte sitenizi burada yaparsaniz her hansi bir kullanlclnlz sizin kaydınızı twitterda paylasa bilir ve ya twitterde grupunuzu aca bilirsiniz.Ürünü almak ve ya daha detaylı incelem için tıklayın
ürünü incelemek için buraya tiklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder